|
hide_and_seek
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 08:54:48 » |
|
Στη νοοτροπια του ελληνα ειναι να το ριχνει μια φορα και μετα καναπεδισμος... Αλλα η περσινη καταληψη ειχε 20 με 30 ατομα κα8ε μερα σταθερους... Αλλοτε ημασταν 50 60 και αλλοτε 20.. Το τελειο βεβαια να ηταν ολοι αλλα δυστυχως δε γινεται ετσι λογω καναπεδισμου.. Παντως το να ζησεις 1-2 μηνες στη σχολη σου σε κανει μετα να τη βλεπεις με αλλο ματι... Να μη βλεπεις μολις μπαινεις εξεταστικες και προτζεκτ αλλα να θυμασαι και τα ροχαλητα κατω απο τη σκαλα το αραγμα στο χωλ με τον καφε ανα χειρας και αλλα πολλα... Φετος απο οτι μαθαινω τα πραματα πανε εξισου καλα για αρχη στη συνεχεια θα πανε καλυτερα λογικα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Matas
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 13:52:20 » |
|
Δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις, είναι χίλιοι 1017!!! Βασικά ήταν χίλιοι δεκατρείς, αλλά από αύριο ανεβαίνουν Μάτας Δημήτρης Νόνη κι έχει ανέβει κι ο Ηλίας... Γιατί... δεν φεύγουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά έρχονται και αυτοί που δεν κατάφεραν να ψηφίσουν! Γιατί είναι κουραστικό, ψυχοφθόρο... Όχι η περιφρούρηση της κατάληψης, όχι το συμάζεμα του χώρου, όχι η επιβίωση στα πατώματα, αλλά είναι τρομερά ψυχοφθόρο το να κάθεσαι να εξηγείς στον κάθε έναν που δεν έχει πατήσει και κατηγορεί (άσχετα αν στο τέλος λέει "ντάξει, δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά..." - ΑΛΛΑ παρόλα αυτά πετάει ότι του κατέβει!), είναι τρομερά ψυχοφθόρο που λέτε και τα παιδιά χρειάζονται λίγο ξεκούραση, έστω και για δυο-τρεις μέρες...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 18:41:17 » |
|
Νάτος πάλι ο άλλος... Ρε αρχηγόπουλο, αφού βλέπεις οτι το θέμα το λήξαμε και πιάσαμε μια σοβαρή κουβέντα, γιατι αρχίζεις και πετάς μπηχτές πάλι? Δεν έκανα αρκετά ξεκάθαρη τη θέση μου και στα email και εδω πέρα? Έχει απλά καρφωθεί βαθιά στο μυαλό σου ότι είμαι ένας άσχετος που κατεβάζει ότι μαλακια του κατέβει και επειδή ΕΣΥ δεν τον εχεις δει ποτέ σε καταλήψεις και πορείες και παρακολουθήσεις και WHATEVER, πιστεύεις ότι είναι κάποιος φλώρος που μόνο να λεει μαλακίες ξέρει και να σου σπάει την.. φιλοσοφία? Μα γ***ω την κ***τρυπίδα της #)$(@ της Εύας (υποθετικό πρόσωπο η Εύα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Τέσπα whatever, απλά γάμα το, μα δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
diml, χάρηκα για την συζήτηση που πήγε να ανοίξει (άσχετα απο που ξεκίνησε βέβαια), χαίρομαι που απέδειξες ότι είσαι ΟΚ και ξέρεις να μιλάς. Κάπου εδώ θα εγκαταλείψω το όλο πράγμα γιατι δε γίνεται δουλειά με τον bob το μάστορα εδω πέρα. Χαιρετώ και καλή συνέχεια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Matas
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 18:54:50 » |
|
**************************************************************************** Αλλά where in the lords name είναι οι 100 και κάτι που ψήφισαν υπέρ? Εκτός και αν τελικά είναι στην νοοτροπία του Έλληνα γενικά, να τον "ρίχνει" μια φορά το χρόνο και όλα τα υπόλοιπα να τα περιμένει να γίνουν στο αυτόματο απο τους εκλεγόμενους.. Πέραν απο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και κανα 2-3 φίλους τους, φαντάζομαι δεν πατούσε και κανας άλλος εκτός και αν ήταν κανα πάρτυ ή προβολή. Ναι ή όχι? Anyway, αυτό τώρα είναι άααααααλλη μεγάλη κουβέντα. **************************************************************************** Όταν τα λες αυτά φίλε μου, δεν κλείνει η κουβέντα... Η κουβέντες κλείνουν μ' ένα ΟΚ, μ' ένα γεια σας, μ' ένα συμπέρασμα, αλλά ποτέ με μια σπόντα... Και επειδή δεν λέει να την συνεχίσουμε και πολύ, δεν βγαίνει άκρη, ΟΚ Γειά σας, Δεν θα βγει άκρη, Δεν έχω διάθεση να πετάξω καμιά σπόντα
Και μην παρεξηγήσετε αυτό που θα γράψω, αλλά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #14 στις: 19 Ιανουάριος, 2007, 05:21:01 » |
|
Όσο δύσκολο και αν είναι να το χωνέψεις, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΠΟΝΤΑ, ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ. Ρώτα τι εννοεί ο άλλος πριν αρχίσεις να πετάς ειρωνείες. Και ποτέ δεν αφήνω κουβέντα στη μέση εκτός και αν δεν έχει νόημα.
*** Το μοναδικό για το οποίο είμαι σίγουρος και ειρωνεύτικα όντως, είναι ότι απο τα 120-130 άτομα που ψήφιζαν υπέρ, μονάχα ένα μικρό ποσοστό πατούσε. Για να μήν λές οτι αλλάζω και τα λόγια μου. Όμως η ερώτηση στο τέλος δεν είχε ειρωνικό ύφος. Κοινώς, στα παραπάνω, αντί για 2-3 βάλε 10-20 αν σε χαλάει το range.
Αντε τα κλέμε γιατι δεν γίνεται δουλειά έτσι.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Ιανουάριος, 2007, 06:24:38 από Goratrix »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|