Λοιποοοον εχω καποιες ωρες που γυρισα απο το cs.uoi.gr under ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ειμαι κ αρρωστος κ ψιλοαυπνος. Οποτε τα παρακατω μπορουν να κριθουν επιεικώς

Το σκεφτομουν χθες στο λεωφορειο, πριν αρχισει ο πονοκεφαλος, να γραφα τι εβλεπα σε σχεση με την καταληψη και με τα ατομα που ηταν εκει....
Για την κατασταση δε θελω να πω πολλα πραματα καθως τα παμε κ χθες απογευμα με τα παιδια. Θελει προσπαθεια ακομα και απο οτι καταλαβα χθες ολοι ειναι διατεθειμενοι να την καταβαλλουν.
Αυτο που μου χε καρφωθει ηταν να σχολιασω τα ατομα γιατι... ετσι...
Αρχιζουμε με
Bill... Θελει τρεξιμο η δουλεια.. Να ζητας και απο τους αλλους βοηθεια δεν ειναι κακο...
Κωστας(αμαρτωλος) : Οτι σκεφτεσαι πεστο μίλα...
Jimmy: Παρε παραπανω πρωτοβουλιες...
Χρηστος: Ασε τις μαλακιες και τις απαισιοδοξιες και σφιξ... Ο κάπελας(=ταβερνιαρης) δεν ειχε σε ολα δικιο...
Γειτονας: Μην παρεξηγιεσαι... οτι λεμε για το καλο ολων το λεμε... Και περισσοτερο πραξη παρα θεωρια...
Πετραν: Λιγοτερο υπνο και μην αναλαμβανεις ολες τις μικροδουλειες εσυ (χλωρινη -> πετρος, mail ->πετρος, σχολεια -> πετρος...) 1)ειναι μαλακια να μην ασχολουνται πολλοι και 2) δε χωρανε πολλα καρπουζια κατω απο μια μασχαλη...
Αλεκος: Ουτε εσυ να στραβωνεις... Συνεχισε με τις ταινιες...
Φωτης: Σε σχεση με περυσι πολυ καλα, να ακους παραπανω...
Κορακας: Σταθερη αξια... Ελειψε μια φορα και το πρωι δεν ξερατε τι σας γινοταν...
Βασουλα, Πενυ: Κατι σαν τον κορακα...
Παντα εκει βοηθανε και συμμετεχουν...
Πενυ, Φωτεινη: Η ευχαριστη εκπληξη... Μπραβο συνεχιστε ετσι... Πολλα μπραβο...
Μητσος: Συμμετειχε παραπανω στην καταληψη... Οχι σωματικα..
Λοιποι που παιζουν παιζουν παιζουν: Καλα τα games καλα τα ιντερνετια ΑΛΛΑ οχι τοσο πολυ... Πιστευω θα βρεθει η ακρη...
Λοιποι που δεν παιζουν και δεν εγραψα: Ειτε δε μου ηρθε κατι να γραψω είτε δε μου δωσατε...
Οποιος νομιζει πως λεω μαλακιες καλα κανει... Ειναι κ ψηλα ο πυρετος... Κ ειπαμε οτι βοηθεια θελετε οσο μπορω....