Πέρα από ΟΤΕ και Forthnet δίκτυο στα Γιάννενα έχουν και HOL και Tellas... Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν μπορείς να μπεις στους εναλλακτικούς παρόχους εφόσον δεν διαθέτεις ήδη ενεργή γραμμή τηλεφώνου (το λέω γιατί στις αρχές αυτό δεν γινόταν, έπρεπε να συνδεθείς στον ΟΤΕ και μετά να ενεργοποιηθεί η adsl γραμμή από τον εναλλακτικό πάροχο... Βέβαια αυτό γινόταν επειδή οι εταιρίες αυτές δεν είχαν φέρει ακόμα το ιδιόκτητο δίκτυο τους). Προσωπικά δεν θα έβαζα ούτε HΟL ούτε Tellas γιατί έχω ακούσει πολλά προβλήματα από πελάτες και των δύο (για την πρώτη λόγω βλάβης στη γραμμή ο άνθρωπος δεν είχε ίντερνετ για καιρό και δεν ερχόταν κανένας να τσεκάρει τη βλάβη-εκτός του ότι δεν υπάρχει "αντιπρόσωπος"-μαγαζί της HOL στα Γιάννενα και για την δεύτερη γενικά κάποιοι γνωστοί μου που είχαν, γενικά η σύνδεσή τους ήταν πολύ ασταθής, είτε σερνόταν είτε αποσυνδεόταν συχνά)
Οπότε μένουν OTE και Forthnet. Θα ψήφιζα forthnet λόγω ταχύτερης πρόβασης σε χαμηλότερη τιμή (άλλο να μπαίνεις θεωρητικά με 24 κι άλλο με 2 μέσω Δίοδος και να πληρώνεις περισσότερα!) Βέβαια πιστεύω ότι ο πΟΤΕς είναι πιο σταθερός... Τέλος πάντων, η επιλογή είναι δική σου..!
Να σε καλοσορίσω κι εγώ στη σχολή (αχχχ! που να 'ξερες τι έχεις να τραβήξεις!!! - χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω

) )
Καλή προσαρμογή και καλή αρχή... (Γιατί για φοιτητική ζωή δεν το συζητώ, οι περισσότεροι καλά περνούν!)