Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
24 Μάιος, 2012, 17:18:13 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Pascal problem!!!  (Αναγνώστηκε 682 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Teo@
Μέλος
*

Προφίλ
« στις: 22 Νοέμβριος, 2008, 11:31:27 »

paidia opoios mporei na me voithisei tha to ektimousa poli mexri tis 24/11/2008.

Να γραφει προγραμμα σε Pascal  (+ λογικο διαγραμμα) που διαβαζει τον προφορικο και τον γραπτο βαθμο (στις Πανελλαδικες) ενος μαθητη στον προγραμματισμο, καθως και το ονοματεπωνυμο του. Αν ο προφορικος ειναι μεγαλυτερος ή μικροτερος απο τον γραπτο κατα 5 μοναδες, τοτε ο προφορικος βαθμος αναπροσαρμοζεται ετσι ωστε να απεχει 3 μοναδες απο τον γραπτο. Στη συνεχεια να υπολογιζει τον τελικο βαθμο δεδομενου οτι αυτος προερχεται απο το 30% του προφορικου και το 70% του γραπτου. Να εμφανιζει τελος, το ονοματεπωνυμο του μαθητη και το ΜΟ στο μαθημα. Αν ο μεσος ορος ειναι πανω απο 10 να εμφανιζει <<Προαγεται>>, αλλιως <<Απορριπτεται>>.

Υ.Γ: ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου και απλα δεν τα παω καλα με τον προγραμματισμο..εχω κανει διαφορες προσπαθειες αλλα δεν ειναι το forte μου.. Ευχαριστω εκ των πρωτερον.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: