Καλησπέρα αγαπητοί,
Θέλω απλά να αναφερθώ σε αυτά που λέει ο κύριος Ark. Παραπάνω έχω χρωμματίσει (:O συγνώμη που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη) κάποια σημεία τα οποία θέλω να σχολιάσω.
τα χρωματα δεν ειναι ασχημα αγαπητε, το μονοχρωμο ειναι λιγο ντεμοντε απλα...
1. Όσον αφορά το παράταξη που λέει ο λόγος(όπως το αναφέρεις), ναι είμαστε παράταξη που λέει ο λόγος. Ειδικότερα είμαστε μία "παράταξη" (πες το όπως θες) που έδειξε ότι μια παρέα φίλων όπως και η φακ μπορεί να φτιάξει ένα "κόμμα"-"παράταξη"-"όπως θες να το λες" και να κατέβει στις φοιτιτικές εκλογές.Αυτό και τπτ παραπάνω.
η φακ δυστυχως δεν ξερεις πως δεν αρχισε απο μια παρεα... ρωτας και μαθαινεις.. το να κανεις κατι απλα ετσι για να υπαρχει το θεωρω ανουσιο... καλο ειναι που δειχνεις κ εσυ να εχεις κατανοησει τη διαφορα με τη φακ
2. Το να αποκαλείς κάποιον δεξιούλη και λαλάκι (χεχε μια λέξη που είχα να ακούσω καιρό..) χωρίς να έχεις μιλίσεις ποτέ μαζί του, ίσως να μην το γνωρίζεις καν, είναι κάτι που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις σε ένα φορουμ (και καλά κανεις) αλλά θεωρώ ότι είναι προσβλητικό και συκοφαντικό.
το λαλακηδες (!!!) ισως ειναι ατοπο.. το δεξιουληδες το κρινεις απο τις πραξεις του καθενος..
3. Τώρα αν σπηλώνουμε το νόημα της ανεξάρτητης παρέμβασης δεν βλέπω με ποιον τρόπο το κάνουμε, τουλάχιστον εγώ ο μικρός δεν βρίσκω έναν τρόπο...
εδω κ εγω διαφωνησα με αρκ αφου δεν αποτελειτε (-ουσατε??) παρεμβαση...
4. Τέλος γιατί μπορεί και να κούρασα και εμείς δεν δεχτήκαμε ποτέ ούτε γραμμή δράσης ούτε γίναμε φερέφωνα οποιουδήποτε άλλου "λαλάκι"...
δεν ειπε κανεις πως εισαστε (-σταν???) εξαρτημενοι
αυτο που λεω εγω ειναι πως εισαστε (-σταν???) ακομα ενα λιθαρακι στην προσπαθεια απολιτικοποιησης του πανεπιστημιου. και αυτο σας βαζει στη ιδια κατηγορια με τις καθεστωτικες παραταξεις..