Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
24 Μάιος, 2012, 01:02:20 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Voip κλήσεις από pc σε σταθερά  (Αναγνώστηκε 885 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
geovag
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« στις: 11 Οκτώβριος, 2007, 01:12:22 »

Μπορούν να γίνουν τηλεφωνήματα από υπολογιστή σε οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο δωρεάν.

http://www.voipwise.com/en/index.html

Από αυτά που έχω ψάξει μέχρι τώρα είναι ότι μάλλον ( δεν το έχω δοκιμάσει ) στα 50 λεπτά συνομιλίας σταματάει καθώς επίσης μετά από 120 ημέρες ζητάει credits.Δεν ξέρω όμως αν είναι αφαλές κάποιος να πληρώσει.Θα μπορούσε ενδεχομένος κάποιος να αλλάξει τα στοιχεία του και να έχει άλλες 120 ημέρες δωρεάν.Αυτά για τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Οκτώβριος, 2007, 02:14:22 από geovag » Καταγράφηκε
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: 11 Οκτώβριος, 2007, 05:14:39 »

ναι οντως υπαρχει. ισχυει για 50λεπτα. ειναι ασφαλες αφου δε δινεις κανενα στοιχειο. μπορεις να αλλαζεις ανα 50λεπτο το username σου να κανεις οσες κλησεις 8ες σε σταθερο.
Καταγράφηκε
argiris
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 25 Οκτώβριος, 2007, 10:43:48 »

Δοκίμασα το voipwise  και όντος δουλεύει.

Μετά έψαξα κάτι που να έχει και sip και βρήκα το voipdiscount, στο οποίο αφού εγγραφείς έχεις δικαίωμα για 10 κλήσεις ανεξαρτήτως διάρκειας τους.
Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι σε αφήνει να κάνεις μόνο τρεις εγγραφές από το ίδιο pc,δοκίμασα με διαφορετικό ip και διαφορετική mac address και το πρόβλημα παραμένει. Επίσης απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα.
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: