|
gmargari
|
 |
« στις: 22 Σεπτέμβριος, 2007, 15:51:23 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
|
|
|
notismania
Μέλος

|
 |
« Απάντηση #1 στις: 26 Σεπτέμβριος, 2007, 14:45:44 » |
|
ola ta lefta! tin epomeni tetraetia 8a mpo k ego
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hide_and_seek
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 26 Σεπτέμβριος, 2007, 19:44:10 » |
|
καλη και η πλακα δε λεω, αλλα η πλακα, το "μαυρισμα" για το "μαυρισμα", η αποχη και το δξ/δα μας εφεραν αυτοδυναμη κυβερνηση. βοηθεια μας..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
parsifal
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 03:03:25 » |
|
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Έλληνας, την πιο σημαντική στιγμή που πρέπει να σοβαρευτεί γιατί θα επηρεάσει τη ζωή του και το μέλλον, επιλέγει να το παίζει πλακατζής. Ας τη λουστούμε τώρα την «πλάκα» μας...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gmargari
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 08:05:33 » |
|
Αυτό εννοείται. Ποτέ δεν είπα ότι θεωρώ έξυπνο αυτόν που έκανε το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.
Ίσα ίσα, είναι από τους πιο ηλίθιους που χαράμισε ένα από τα ελάχιστα δικαιώματα που έχουμε σημερα για να κάνει την πλάκα του. Απλά πλέον δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για την κυβέρνηση που μας κυβερνά, αφού αυτός την εξέλεξε.
Και κυρίως, με τη μαλακία του αυτή μας παίρνει και μας στο κεφάλι λαιμό του.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 18:24:21 από gmargari »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notismania
Μέλος

|
 |
« Απάντηση #5 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 17:47:03 » |
|
Και αφού η έκφραση είναι μας παίρνει στο λαιμό του, θα θεωρήσω ότι εννοείς το κάτω κεφάλι του. Δε μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να ψηφίσει, όταν νιώθει ότι κανένα κόμμα δεν τον εκφράζει. Κάποιοι δε θέλουν να ρίξουν πχ. ΚΚΕ μόνο και μόνο για να αποδυναμωθεί η Ν.Δ. Και τα λευκά και τα άκυρα- ακόμα και με αυτή τη μορφή- κάτι δηλώνουν. "Ήρθα μέχρι εδώ, αλλά δεν γουστάρω κανέναν σας"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gmargari
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 18:27:36 » |
|
Για τον "λαιμό" έχεις δίκιο, κεκτημένη ταχυτητα :)
Η πλήρης σκέψη είναι: "Ήρθα μέχρι εδώ, αλλά δεν γουστάρω κανέναν σας. Νομίζοντας πως έκανα κάτι με το να ρίξω λευκό ή άκυρο, ουσιαστικά βοήθησα το πρώτο κόμμα. Μπράβο μου."
Δεν κατάλαβες πως με την αποχή και το άκυρο στηρίζεις το πρώτο κόμμα, ακόμα και αν ιδεολογικά το ρίχνεις για άλλο λόγο? Στο τέλος δεν έχει σημασία για ποιο λόγο το έριξες, αλλά τι αποτέλεσμα είχε.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Σεπτέμβριος, 2007, 07:07:25 από gmargari »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hide_and_seek
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 18:31:58 » |
|
μωρε κατι δηλωνουν το θεμα ειναι τι.. κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα που λεν κ στα μερη μου. ακυρο γιατι συνηδειτα δε σε εκφραζει το κοινοβουλευτικο συστημα, ακυρο γιατι ετρωγες σουβλακι πιο πριν και τα χερια σου ειναι σκατα, ακυρο γιατι ολοι ιδιοι ειναι αλλα εγω χειροτερος κοκ. θα μου πεις πως να τα ξεχωρισεις, θα σου πω δεν ξερω. καποιες φορες οι συγκυριες που προκυπτουν πρεπει να ωθουν τον κοσμο περα απο το κλασσικο "δε με εκφραζει κανεις, αρα ριχνω μαυρο". λες και ποιον εκφραζει καποιος ολοκληρωμενα? βρες καποιον που εισαι κοντα, βρες καποιον που φωναζει ψηφισε εναν που θα τους ταραξει εστω και λιγο. οπως ειπε κ ο ναυτιλος Επιπροσθέτως θα μου επιτρέψεις (με τη φόρα που πήρα) να σου πω ότι νοιώθω μια μελαγχολία για τη στάση ορισμένων (και δεν εννοώ τη δική σου, που είναι οργισμένη) να βλέπουν τα πράγματα από μιαν απόσταση, αφ' υψηλού κι ολίγον γλυκερά. Να «απέχουν» με τον ναρκισσισμό εκείνου που θλίβεται απ' τις επιλογές των πληβείων και τα λοιπά δημοκρατικά πίτουρα, που επιτρέπει στον εαυτόν του την πολυτέλεια μιας αριστοκρατικής απόστασης. Νηφάλια. Ομως για νηφάλιους θα μιλάμε τώρα;
Μιλάμε για τη δική σας και τη δική μου οργή.
Η μια απέχει, η άλλη διαλέγει. Ποια απ' τις δύο τους πονάει;
Αν πιστεύεις ότι η αποχή σου τους βλάπτει, τους μειώνει, τους ζορίζει, ας απόσχεις. Αν όμως η αποχή σου είναι δώρο για δαύτους, διάλεξε ποιος τους ζορίζει περισσότερο και τίμησε τον αγώνα του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notismania
Μέλος

|
 |
« Απάντηση #8 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 19:11:42 » |
|
Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά δε μου αρέσουν οι συμβιβασμοί. Αν δεν ήξερα ότι μετά θα είχα τύψεις, κι εγώ άκυρο θα έριχνα, για να μην πω ότι ούτε καν θα πήγαινα να ψηφίσω. Τελικά ψήφισα ένα κόμμα, για να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό και να ζοριστούν οι "μεγάλοι". Κοιτάζοντας τα ψηφοδέλτια, είδα ένα που στο σήμα του έγραφε κάποιες θέσεις του (αποποινηκοποίηση ουσιών, κατάργηση μονιμότητας δημοσίου, κατάργηση υποχρεωτικής στράτευσης κτλ). Θα προτιμούσα να ψηφίσω αυτό- από ένα δυο μ@λ@κίες που διάβασα εκείνη τη στιγμή, χωρίς να ξέρω αν λέει και τίποτα κουλά που δε μου αρέσουν- έτσι για την πλάκα, αλλά δεν το έκανα γιατί το δικό μου μήνυμα ήταν "ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ζοριστείται"... υγ: μάλλον όταν θα έχω χρόνο θα διαβάσω το πλαίσιο αυτού του κόμματος...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
---
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 27 Σεπτέμβριος, 2007, 20:02:17 » |
|
Πιστευω πως το ακυρο και η αποχη ειναι μια πολυ θετικη ψηφος μονο ομως οταν αποτελει συλλογικη αποφαση καποιας ομαδας, οπως για παραδειγμα η αποχη των κατοικων στους Λειψους ή οι Ζαπατίστας στο Μεξικο και αλλες περιπτωσεις. Τοτε θεωρω οτι οντως ασκειται καποια πολιτικη πιεση και εν τελει ενδεχομενως να υπαρξει και καποιο αποτελεσμα μεσα απο την κινηση αυτη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|