Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
23 Μάιος, 2012, 13:13:44 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Modifications  (Αναγνώστηκε 5476 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
---
Επισκέπτης
« στις: 17 Δεκέμβριος, 2006, 00:28:06 »

Σε αυτο το thread θα βαζουμε οποιες αλλαγες εχουν γινει σε λειτουργιες του forum.

Εχτες προσθεσα καποια mods τα οποια ειναι:
α) Rss εικονιδια διπλα απο καθε board και category, για οσους χρησιμοποιουν Rss ελπιζω να διευκολυνει.
β) Τα email στην σελιδα των members δεν εμφανιζονται πλεον ως διευθυνση αλλα αντικαθιστανται απο μια εικονα. Αυτο θα αποτρεψει καποια bots απο το να παιρνουν τα email και να στελνουν spam.
γ) SMF Gallery Lite. Στο μενου θα δειτε ενα λινκ "Gallery" το οποιο ειναι για να ανεβαζουμε φωτογραφιες. Δυστυχως λειτουργει μονο εαν χρησιμοποιειτε τα Αγγλικα σαν γλωσσα (ειναι και το default) και σαν theme το κλασσικο επισης. Τελος δεν γινεται να παρει ελληνικους χαρακτηρες προς το παρων και γιαυτο θα χρησιμοποιουμε English - Greeklish.
δ) SMF Links. Στο μενου με ονομα "Links". Για την γλωσσα ισχυουν τα ιδια με το Gallery δυστυχως.
ε) Merge Double Posts. Αυτοματα ενωνει τα 2πλα ποστς που γινονται.
στ) Users Online Today Mod. Κατω κατω στο φορουμ που δειχνει τα στατιστικα προστεθηκε και το ποσοι εχουν συνδεθει σημερα.

Αυτα προς το παρον, αναμενονται και αλλα συντομα.
Posted on: 15 December, 2006, 18:50:15
Εγκατέστησα ενα Java Irc Client. Θα το βρειτε στο μενου φυσικο (Ειναι αρκετα ευδιάκριτο θα έλεγα :) )
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 17 Δεκέμβριος, 2006, 14:45:05 »

Διορθωσα το προβλημα με τα ελληνικα στα modifications Gallery και Links.
Καταγράφηκε
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #2 στις: 27 Ιανουάριος, 2007, 19:47:35 »

Λοιπον προσθεσα τη νεα λειτουργια που λογικα θα προσεξατε στην αρχικη σελιδα. Το shoutbox. Εκει μπορει ο καθενας να γραψει τη μλκια του. Αν ειναι μλκια η λειτουργια, κραξτε  angryyyyyy να βγει...
Καταγράφηκε
Obelix
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 28 Ιανουάριος, 2007, 07:59:58 »

Εγώ είμαι κατά. Όποιος έχει κάτι να πει ας κάνει post. Σε λίγο θα αρχίσουμε και τα καλημέρααα και λοιπά γλυκανάλατα.'Ελα εντάξει....
Καταγράφηκε

"Όπου υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί, δεν υπάρχει ελευθερία. Όπου υπάρχουν πολλοί στρατιώτες, δεν υπάρχει ειρήνη.Όπου υπάρχουν πολλοί δικηγόροι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη".
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 29 Ιανουάριος, 2007, 13:29:17 »

Κι εγω ειμαι κατα. Ελα μαυτα τωρα...

Αν θελουμε να πουμε κατι αμεσο, τα λεμε μεσω τηλεφωνου, κινητου, msn, irc και περναμε καμια βολτα και απο την καταληψη.

Τα υπολοιπα μεσω ποστ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: