Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
22 Μάιος, 2012, 10:00:17 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 1071 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
s
Μέλος
*

Προφίλ
« στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 06:03:44 »

ΕΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕς ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΕ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ.

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΠΥΡΕΤΗΣΗΣ;
Καταγράφηκε
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 09:51:08 »

Πλυντήριο.. σπιτικό.

Που να τρέχεις τώρα έξω σε αυτά..
Καταγράφηκε

2 Πράμματα δεν έχουν όρια.
Το διάστημα και η ανθρώπινη βλακεία.
Και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πρώτο..

A.Einstein
Nikos
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 11:26:13 »

Υπάρχει και το πλύσιμο στο χέρι για τα "ελαφριά" ενώ για τους τυχερούς που δεν χρειάζεται να αλλάζουν 200 λεωφορεία για να πάνε στον τόπο τους, τα στέλνεις στη μάνα σου με το ΚΤΕΛ και σου έρχονται φρέσκα-φρέσκα και καθαρά!!! Οι υπόλοιποι μάθαμε να λειτουργούμε πλυντήριο... Δεν είναι τίποτα, σαν να έχεις υπολογιστή είναι ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ windows!!! Οπότε, no problem..!!!  adiaforos give me a beer
Καταγράφηκε
s
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 27 Φεβρουάριος, 2007, 04:08:16 »

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αφού κάποιοι έχουν την διάθεση να τρέχουν μέχρι τα ΚΤΕΛ και να περιμένουν να έρθουν φρέσκα-φρέσκα τα ρουχα τους μετα από κάποιες μέρες , δεν θα ενδιαφέρονταν για να πλυθούν και να στεγνωθουν οι καλτσουλες τους σε 1 ώρα σε πλυντήριο της γειτονιάς, και με πολύ χαμηλό κόστος; Το ίδιο ισχύει για την παπλωματοθήκη όταν πρόκειται νε 'ερθει σπίτι η γκόμενα...
Καταγράφηκε
Nikos
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 27 Φεβρουάριος, 2007, 08:34:31 »

Δεν είναι θέμα διάθεσης... Αποτελεί γεγονός... Έχω ένα σωρό φίλους που σπουδάζουν Πάτρα και αυτή τη δουλειά κάνουν όλη την ώρα... Εγώ και να 'θελα αδυνατώ να το κάνω γιατί αλλάζω 2 λεωφορεία για να πάω στη "μαμά" μου... Για αυτό και μου πήρανε πλυντήριο... Και αν εξαιρέσεις το κόστος αγοράς, κατά τα άλλα σου έρχεται πιο οικονομικά από το να τρέχεις στα πλυντήρια της γειτονιάς (που στην τελική δεν υπάρχουν..!!!) Αλλά εσύ τι σκάλωμα έχεις φάει; Σκέφτεσαι να ανοίξεις ανάλογη επιχείρηση;! Ή θες να στείλεις υπόμνημα στο σύλλογο καθαριστηρίων ρούχων και θες να μαζέψεις υπογραφές;!; :P
Καταγράφηκε
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: 17 Απρίλιος, 2007, 19:34:23 »

καλα ρε φιλε s μπηκες και γραφτηκες σε ενα forum για να ρωτησεις τη γνωμη μας για τα πλυντηρια ρουχων??? rolleyes
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 18 Απρίλιος, 2007, 11:52:56 »

Ρε φιλε hide_and_seek ειναι προβλημα τα πλυντηρια ρουχων... Τι δλδ επειδη εσυ εισαι σπιτακι σου και εισαι κυριλε? Εχουμε προβλημα εμεις εδω οι φοιτητες της επαρχιας. :)

Περιμενω απο την ΔΑΠ - Πληροφορικης να αναλαβει δραση παντως σε αυτον τον τομεα καθως εχει αδρανησει το τελευταιο διαστημα...

Τοσους χωρους αναξιοποιητους εχουμε στο υπογειο, χαθηκε να στειλουν ενα υπομνημα για πλυντηρια ρουχων. Οχου...
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: