Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
22 Μάιος, 2012, 09:51:13 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Η επιβολή της τάξης από τους "οικογενειάρχες αστυνομικούς των 700 ευρώ το μήνα"  (Αναγνώστηκε 618 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« στις: 21 Φεβρουάριος, 2007, 18:07:22 »

"Αθήνα

Φοιτητές και καθηγητές που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από άνδρες των ΜΑΤ και ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές. Την ίδια ώρα, σπουδαστές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κρατούσαν «ομήρους» καθηγητές τους για το θέμα της εξεταστικής.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή φοιτητές που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης στην Αθήνα, καταγγέλλουν, επωνύμως, ότι τραυματίστηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Ο Φαίδων Παπαδημούλης, φοιτητής Μηχανολόγων-Μηχανικών του Πολυτεχνείου, είπε ότι οι αστυνομικοί ήταν εξοργισμένοι. Αλλάζοντας την τακτική που ακολουθούν συνήθως αφού τους έριξαν και προσπάθησαν να τους απωθήσουν με χημικά, άρχισαν να τους κυνηγούν και να τους χτυπούν με κλωτσιές και με τα ρόπαλα, τα οποία είχαν γυρίσει από την πίσω πλευρά.

Ο Αντώνης Μπάτσος, φοιτητής στο Χημικό Τμήμα του Πολυτεχνείου, είπε ότι αστυνομικοί τον χτύπησαν στο πρόσωπο με τα πόδια.

Ο Κωνσταντίνος Λιερός, σπουδαστής του Φωτογραφικού Τμήματος ΤΕΙ Αθήνας, κατήγγειλε ότι ενώ είχε ολοκληρωθεί η πορεία και κατέβαινε την οδό Σόλωνος μαζί με ένα φίλο του, μια ομάδα των ΜΑΤ ανέβαινε το δρόμο. Κάποιος αστυνομικός αποσπάστηκε από την ομάδα, κατευθύνεται προς αυτόν και αρχίζει να τον χτυπάει στο κεφάλι με αποτέλεσμα, όπως είπε, να τραυματιστεί σοβαρά στο ένα αυτί, από το οποίο είχε χάσει την ακοή του.

Στους φοιτητές συμπαρίσταται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίων (ΠΟΣΔΕΠ), της οποίας ο γενικός γραμματέας, Γιάννης Μαΐστρος, χαρακτήρισε πρωτοφανή την τακτική της αστυνομίας, ενώ κάλεσε τους φοιτητές που χτυπήθηκαν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία από το νοσοκομείο, αλλά και από τους μάρτυρες που ήταν μπροστά στα περιστατικά του ξυλοδαρμού τους για να καταθέσουν αγωγή.

Η αγωγή θα κατατεθεί από την ΠΟΣΔΕΠ, την ΟΛΜΕ και την ΔΟΕ. [...]"

(πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=780066)

Αυτοί είναι λοιπόν οι "οικογενειάρχες αστυνομικοί των 700 ευρώ το μήνα που το μόνο που κάνουν είναι να απωθούν το μπουλούκι που έρχεται κατά πάνω τους βρίζοντας τους". Οι φοιτητές που χτυπήθηκαν δεν έχουν οικογένεια και δεν παίρνουν 700 ευρώ το μήνα -αλλά παλεύουν για ένα καλύτερο πτυχίο που θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουλεύουν και να παίρνουν έναν αξιοπρεπή μισθό.

Είναι οι ίδιοι "καλλιτέχνες" που "ζωγράφισαν" την παρακάτω εικόνα:
http://www.fak-uoi.gr/forum/gallery/3_15_12_06_9_16_12.jpg

Αυτή είναι η δουλειά των ΜΑΤ, να σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο κάτω από τις εντολές της κυβέρνησης, όσο και αν "κάποιοι" θέλουν να τους παρουσιάσουν σαν τους καημένους της υπόθεσης που απλά κάνουν τη δουλειά τους και υπερασπίζονται απλά τη δημόσια περιουσία.

Τυπικός οικογενειάρχης των 700 ευρώ το μήνα: ropaloooooo
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Φεβρουάριος, 2007, 18:16:09 από gmargari » Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: 22 Φεβρουάριος, 2007, 09:21:15 »

Νταξ..

Δεν είπα πως είναι ΟΛΟΙ αγγελούδια, αλλά ούτε και όλοι σατανάδες..
Υπάρχουν και γουρούνια μπάτσοι(πολλά μάλιστα) που απλά θέλουν να δείρουν για να ξεδόσουν(και δε νομίζω κάτω απο εντολές τις κυβέρνησης)
Αλλά δεν είναι και όλοι έτσι.
Όσους αστυνομικούς έχω γνωρίσει πάντως εγώ είναι μια χαρά ήσυχοι εργαζόμενοι ανθρώποι (και μάλιστα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ φασαρίες γιατί το νομικό σύστημα είναι τόσο χάλια εδώ που στο τέλος αυτοί θα τη πληρώσουν αν πχ πυροβολήσουν έναν σεσυμασμένο ληστή..)

Για αυτό ας μην κατηγορούμε τόσο τα ΜΑΤ , αλλά αυτούς ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τα ΜΑΤ.(κανέναν Πολύδωρα πχ..)
Καταγράφηκε

2 Πράμματα δεν έχουν όρια.
Το διάστημα και η ανθρώπινη βλακεία.
Και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πρώτο..

A.Einstein
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #2 στις: 17 Απρίλιος, 2007, 19:30:41 »

Νταξ..

Δεν είπα πως είναι ΟΛΟΙ αγγελούδια, αλλά ούτε και όλοι σατανάδες..
Υπάρχουν και γουρούνια μπάτσοι(πολλά μάλιστα) που απλά θέλουν να δείρουν για να ξεδόσουν(και δε νομίζω κάτω απο εντολές τις κυβέρνησης)
Αλλά δεν είναι και όλοι έτσι.
Όσους αστυνομικούς έχω γνωρίσει πάντως εγώ είναι μια χαρά ήσυχοι εργαζόμενοι ανθρώποι (και μάλιστα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ φασαρίες γιατί το νομικό σύστημα είναι τόσο χάλια εδώ που στο τέλος αυτοί θα τη πληρώσουν αν πχ πυροβολήσουν έναν σεσυμασμένο ληστή..)

Για αυτό ας μην κατηγορούμε τόσο τα ΜΑΤ , αλλά αυτούς ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τα ΜΑΤ.(κανέναν Πολύδωρα πχ..)

ναι αυτοι που ελεγχουν τα ματ τους λενε να πιανουν τα π@π@ρια τους και να τα δειχνουν στους διαδηλωτες, να βαρανε με τα γλομπ αναποδα, να κλωτσανε στη μαπα.. για ολα φταιει καποιος αλλος... ρε δε μας παρατατε λεω γω...
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: