Για να το γενικοποιήσουμε λίγο πόσοι διαδηλωτές
έχουν πεθάνει από τα κακά όργανα της τάξης, και πόσοι αστυνομικοί ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ?
(
http://dimopoulos.net/Nekroi_cops.htm )
...
Όσο για εμένα όχι, δεν έχω συγγενή αστυνομικό, αλλά ξέρω κάμποσους και δεν είναι και τα τόσο τέρατα που δείχνουν οι διαδηλωτές.
Εδώ τις προάλλες έβλεπα μια διαδήλωση (ΕΑΑΚ ή ΚΝΕ) από πολλά άτομα, να κατευθύνονται με φόρα πάνω σε ένα μπλόκο ΜΑΤ και οι μπροστινοί από αυτούς, με τις και καλά σημαίες (ξέρετε αυτές τις μικρές, με το πολύ χοντρό παλούκι-κλομπ κατ'εμέ) αρχίσαν και τους χτυπάγαν.
Τώρα ο ΜΑΤάς τι να κάνει?
Να κάτσει να φάει το ξύλο της αρκούδας?
Να μην αντιδράσει για να μην τον πούνε οι άλλοι κακό?
Για ποιο λογο υπαρχουν μπατσοι κατα τη διαρκεια μιας διαδηλωσης?
Για να προστατέψουν το ανεξέλεγκτο και φανατισμένο πλήθος από το να προβεί σε απειλές κατά της ζωής άλλων.
Όταν μαζεύονται πάρα πολλοί άνθρωποι σε ένα μικρό μέρος, και μάλιστα όταν έχουμε δίπλα μας τα πρωτοπαλίκαρα που σε φανατίζουν (και δεν το καταλαβαίνεις)τότε δεν επικρατεί τόσο η λογική, αλλά ο νόμος της ζούγκλας.
Ξυπνάει μέσα σου ο Τσε και η αντιδραστικότητα σου και θες κάπου να ξεσπάσεις.
Δεν είναι τυχαίο που βγαίνει τόσο χάος από αυτές τις -άχρηστες- διαδηλώσεις.
Δεν είναι τυχαίο επίσης που ο κόσμος ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Για ποιο λογο την μοναδικη φορα που δεν κατεβηκε αστυνομια σε διαδηλωση (επειτα απο εντολη του Α. Παπανδρεου) δεν εγινε το παραμικρο?
Τι ενοείς δεν έγινε το παραμικρό?
Η κυκλοφορία δεν έκλεισε?Η πόλη δεν ''πάγωσε''?
Οι συμπολίτες μας δεν ταλαιπωρηθήκαν από τους σαματάδες κτλ.
Σκουπίδια δεν γέμισε ο τόπος?
Έτσι και ξαναγίνει κάτι τέτοιο τώρα -απαγόρευση αστυνόμων σε πορείες-, θα γίνει ένα πλιάτσικοοο, μα έεεενα πλιάτσικοοοοο!
Θα ρημαχτεί όλο το κέντρο.
Ξέρεις από τις πορείες πολλοί επωφελούνται..
Και μετά το τέλος της, έχουν και μερικά αναμνηστικά όπως laptot από τον Γερμανό,gps και κινητά και μπλα μπλα μπλα..
Για ποιο λογο κανουν επιδεικτικες χειρονομιες αυτοι οι ανθρωποι προς τους διαδηλωτες?
Σε συνθήματα προσβλητικά και επιθετικά
προς τα ΜΑΤ, δεν μπορείς να μην απαντήσεις με τον ίδιο πολιτισμένο και δημοκρατικό τρόπο..
Για ποιο λογο μελη ακροδεξιων ομαδων βρισκονται αναμεσα τους και δεν συμβαινει το παραμικρο? Ισα ισα προστατευονται απο την αστυνομια?
Για πες παραπάνω σε αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.(σοβαρά)
Τι εννοείς μέλη ακροδεξιών?Έχεις δει?Έχεις δει Χρυσαυγίτες ανάμεσα σε Ματάκηδες?
Μια πρώτη ερμηνεία για αυτό θα είναι και ο λόγος που δεν πιάνουν αναρχικούς.
Ξέρεις.. ''Βάλε με αυτόφωρο και θα δεις τι θα πάθεις μετά από τους φίλους μου..''
Αλήθεια,για τις απειλές που δέχονται οι αστυνομικοί
στην προσωπική τους ζωή ούτε λόγος?
Ποιο φτιαχτό video? Είσαι σοβαρός?
Το βίντεο εμένα έτσι μου φάνηκε..
Γιατί τότε τα ΜΜΕ δεν έχουν βρει ακόμα τέτοιες αποδείξεις με ΡΕΠΟΡΤΑΖ?
Δε λέω, ορισμένα από αυτά κρύβουν την αλήθεια, αλλά γιατί πχ το Πασόκικο κανάλι mega δεν κάνει τίποτα?Ίσα ίσα, θα δυσφημήσει έτσι πολύ άσχημα και την ''κυβέρνηση''.
Επίσης γιατί δεν το κάνει και αυτό το κουμουνιστικό 902?
Γιατί δε το βγάζει καμία εκπομπή με έρευνες?(επαγγελματική έρευνα και όχι να δείχνει 3 άτομα με μάσκες να παίζουν με βίντεο και να λένε πως είναι αυθεντικό)
Ξέρεις πόσα θα επέφερε ένα τέτοιο ρεπορτάζ?Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις πάνω από όλα.Τα ενδιαφέρει πρώτα το κέρδος και μετά οι μπλε-πράσινες-κόκκινες φιλίες..
Εμείς δεν έχουμε οικογένεια που τρώμε τα δακρυγόνα? Όταν μας βαράνε με τα γκλομπ? Μήπως ξαφνικά εξαφανίζεται η οικογένεια μας εκείνες τις στιγμές?
Την τύχη σου την προκαλείς και ξέρεις τι θα συμβεί αν πας σε πορεία.
Ο άλλος που κάνει απλά το καθήκον του τι φταίει όμως να κινδυνέψει να πεθάνει?
Εσείς τον φέρνετε εκεί, δε έρχεται επειδή έπιασε την γυναίκα του με την αγαπημένη του..ποδοσφαιρική ομάδα και θέλει τώρα να ξεδώσει δέρνοντας..
Μήπως είναι φτιαχτό και το videaki που ξυλοκοπούσαν τον Κύπριο φοιτητή? Ε?!
Όχι αυτό είναι αληθινό, και αυτή η πράξη είναι καταδικαστέα στο full.
Αν και δε ξέρουμε και τι έκανε και αυτός για να νευριάσει τόσο πολύ τους αστυνομικούς..
Παρ'όλα αυτά δεν είναι σωστό εδώ να υποστηρίξω αυτούς που τον δείρανε.(και από όσο θυμάμαι άσχημα)
Δεν είπα ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι σαδιστές και γουστάρουν να δέρνουν φοιτητές, υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αστυνόμοι, αλλά και συ το παρατράβηξες. Έβγαλες τα ΜΑΤ παναγίες και τους φοιτητές αλήτες που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα πάντα.
Όχι, εγώ το κατάλαβα το ακριβώς αντίθετο.
Για αυτό είπα σαν ιερόσυλος που είμαι να πάρω λίγο το μέρος τους..

Δε είναι σωστό να επικρατεί ούτε μόνο το ένα αλλά ούτε μόνο το άλλο.
Όταν βγάζουμε στις πορείες ΟΛΕΣ , ΟΛΟΥΣ τους Ματάκηδες γουρούνια, και το πλήθος Παναγίτσες , δε μπορεί αν μην αντιδράσει και κανείς..