Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
22 Μάιος, 2012, 09:25:54 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ντοκουμέντα - Όταν λέγαμε πως οι κουκουλοφόροι είναι της κυβέρνησης...  (Αναγνώστηκε 1440 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« στις: 10 Φεβρουάριος, 2007, 16:02:15 »

...κάποιοι κοροιδεύανε.

Κάποιοι καθηγητές λέγανε πως οι κουκουλοφόροι βγαίναν από τις κλούβες των μπάτσων. Και κάποιοι τους κατηγορούσαν για ψευδείς δηλώσεις και προπαγάνδα.

Κάποιοι άλλοι καθηγητές μιλούσαν τον Νοέμβρη του 2006 για Συμμετοχή κρατικών αρχών στην πρόκληση των επεισοδίων (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3692860), αλλά δεν ακούσαμε το θέμα στις ειδήσεις ούτε τότε.

Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι κουκουλοφόροι και οι μπάτσοι έχουν "βεντέτα", για όσους δε θέλουν να πιστέψουν πως οι μπάτσοι και οι κουκουλοφόροι είναι ένα και το αυτό, και απλά παίζουν μεταξύ τους τη γάτα και το σκύλο για τα μάτια του κόσμου και για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της κυβέρνησης, το ακόλουθο video είναι κατατοπιστικότατο πιστεύω:

http://www.youtube.com/watch?v=15j0jJPfG0s&eurl=

molotovgiapetama  molotovgiapetama molotovgiapetama ropaloooooo ropaloooooo ropaloooooo
Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: 16 Φεβρουάριος, 2007, 13:37:20 »

Και που ξέρουμε αν το βίντεο δεν είναι πλαστό?

Το ύφος αυτού που κάνει το ''ρεπορτάζ'' δε με πείθει και πολύ για τη γνησιότητα των γεγονότων..

Και στο κάτω κάτω, ΑΜΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ρισκάροντας έτσι μη τους πετύχει κανένας φακός?

Πάρτε το λίγο χαμπάρι..
Η Αστυνομία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΙΑ όσο την έχει λασπολογήσει άδικα ο κόσμος.(ή τουλάχιστον ο ''κόσμος'')
Τα χημικά τα πετάνε και για να προστατέψουν τον εαυτό τους από το πλήθος ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΙ καθώς και για να περιορήσουν λίγο την κατάσταση η οποία πάει να γίνει κτηνώδης με όλα αυτά τα ανεξέλεγκτα και τυφλά από τις παραταξικές παρωπίδες που κυκλοφορούν εκεί έξω.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ (που και καλά κάνουν ''ήρεμες πορείες'')που η μόνη μου αμαρτία ήταν να αργήσω να γυρίσω από κάτι εξωτερικές δουλειές στο κέντρο της Αθήνας και να εγκλωβιστώ εκεί?

.
Μην κοιτάτε το λοιπόν τους κακούς μπάτσους αλλά και τους κακούς διαδηλωτές.
Ελάτε λίγο στη θέση του αστυνόμου, που είναι αυτός και 30 συνάδελφοι του, και έρχεται με ορμή καταπάνω τους ένα μπουλούκι βρίζωντας τους.
Εσείς τι θα κάνατε? Θα βγάζατε ένα μπλοκάκι και θα κόβατε πρόστιμα,και θα τους πηγαίνατε ΟΛΟΥΣ με ήρεμο τρόπο στο αυτόφορο ή απλά θα τους αποθούσατε?
Άμα επιζήσετε πρώτα..
Αλήθεια έχει σκεφτεί ποτέ κανείς σας (προς διαδηλωτές) πως ίσως ο αστυνόμος να έχει και οικογένοια?
Πως θα νιώσει η οικογένεια του αν αφήσει μια χήρα και 2 ορφανά?
Πως είναι να σε μισεί τόσοσ πολύς κόσμος και να απειλήται η ζωή σου καθημερινά για 700 ευρώ?

Ε?
Καταγράφηκε

2 Πράμματα δεν έχουν όρια.
Το διάστημα και η ανθρώπινη βλακεία.
Και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πρώτο..

A.Einstein
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 16 Φεβρουάριος, 2007, 15:00:26 »

Για ποιο λογο υπαρχουν μπατσοι κατα τη διαρκεια μιας διαδηλωσης?

Για ποιο λογο την μοναδικη φορα που δεν κατεβηκε αστυνομια σε διαδηλωση (επειτα απο εντολη του Α. Παπανδρεου) δεν εγινε το παραμικρο?

Για ποιο λογο κανουν επιδεικτικες χειρονομιες αυτοι οι ανθρωποι προς τους διαδηλωτες?

Για ποιο λογο μελη ακροδεξιων ομαδων βρισκονται αναμεσα τους και δεν συμβαινει το παραμικρο? Ισα ισα προστατευονται απο την αστυνομια?

Για ποιο λογο...
Για ποιο λογο...
...

H απαντηση γεννιεται ευκολα και αυθορμητα, οπως και η συνειδηση αν συμμετεχεις 2,3, 15 φορες σε μια διαδηλωση. Και οταν λεω μεσα στη διαδηλωση εννοω πραγματικα μεσα σε αυτη και οχι εξω. Οχι πισω απο τους μπατσους, αλλα μπροστα απο αυτους.
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουάριος, 2007, 15:40:08 από --- » Καταγράφηκε
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #3 στις: 16 Φεβρουάριος, 2007, 18:16:04 »

Παράθεση
Και που ξέρουμε αν το βίντεο δεν είναι πλαστό?
Το ύφος αυτού που κάνει το ''ρεπορτάζ'' δε με πείθει και πολύ για τη γνησιότητα των γεγονότων..

Ποιο φτιαχτό video? Είσαι σοβαρός?  proponathn Μήπως είναι φτιαχτό και το videaki που ξυλοκοπούσαν τον Κύπριο φοιτητή? Ε?!
Για να φανούν κακοί οι μπάτσοι, ενώ είναι φιλήσυχοι οικογενειάρχες, ε? Μάλλον έπεσαν θύμα πλεκτάνης...

Για σοβαρέψου λίγο. Αν είναι αστυνομικός ο πατέρας σου πέσ' το. Να καταλάβουμε ότι γι' αυτό τους υποστηρίζεις.
Όταν όμως σου δείχνουν ένα τέτοιο video και αναρωτιέσαι αν είναι πλαστό, τότε κάτι δε πάει καλά.

Παράθεση
Αλήθεια έχει σκεφτεί ποτέ κανείς σας (προς διαδηλωτές) πως ίσως ο αστυνόμος να έχει και οικογένεια?
Πως θα νιώσει η οικογένεια του αν αφήσει μια χήρα και 2 ορφανά?

Εμείς δεν έχουμε οικογένεια που τρώμε τα δακρυγόνα? Όταν μας βαράνε με τα γκλομπ? Μήπως ξαφνικά εξαφανίζεται η οικογένεια μας εκείνες τις στιγμές?

Ο Κύπριος που τον σαπίσανε στο ξύλο επειδή "έμοιαζε με κουκουλοφόρο" δεν είχε οικογένεια? Δε τον γέννησε μάνα μήπως?

Δεν είπα ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι σαδιστές και γουστάρουν να δέρνουν φοιτητές, υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αστυνόμοι, αλλά και συ το παρατράβηξες. Έβγαλες τα ΜΑΤ παναγίες και τους φοιτητές αλήτες που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα πάντα.

Απλά την επόμενη φορά που θα πας να υποστηρίξεις έναν ΜΑΤατζή, έχε λίγο στο μυαλό σου και την ακόλουθη εικόνα...
http://www.fak-uoi.gr/forum/gallery/3_15_12_06_9_16_12.jpg

Έχε υπόψην σου λοιπόν πως η προηγούμενη εικόνα ήταν αποτέλεσμα μιας προσπάθειας των "οικογενειαρχών" αστυνομικών "των 700 ευρώ το μήνα" να απωθήσουν το "μπουλούκι που ερχόταν κατά πάνω τους βρίζοντας τους" ενώ παράλληλα "απειλούσε τη ζωή τους", το οποίο μπουλούκι βέβαια στην προκειμένη περίπτωση αποτελούνταν από έναν "κακό διαδηλωτή", τον καημένο τον κύπριο
(που "έπεσε κατά λάθος πάνω στη ζαρτινιέρα" και από κει δημιουργήθηκαν τα τραύματα, για να μη ξεχνάμε τι είπε ο "μεγάλος οικογενειάρχης" των -άντε- 900 ευρώ το μήνα, Μπαλάσκας)
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουάριος, 2007, 18:42:49 από gmargari » Καταγράφηκε

TooL667
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #4 στις: 17 Φεβρουάριος, 2007, 05:23:53 »

Κοίταξε κανείς δεν κατηγορεί όλους τους μπάτσους...αλλά όπως και να το κάνουμε πάντοτε ήταν/είναι και θα είναι το μέσο καταστολής τής εκάστοτε κυβέρνησης, πάντα στο τέλος της ημέρας (όσα "καλά" και να έχουν κάνει την υπόλοιπη μέρα) θα φρουρούν τα συμφέροντα τον λίγων και του συστήματος, πάντα θα δρουν μεροληπτικά απέναντι στους λίγους αλλά και μεταξύ τους.

Για το πόσο καλά παιδιά είναι μερικοί από αυτούς πέρα από τις παραπάνω φωτογραφίες και βιντεάκια μπορείς να δεις και τους αρχη-συνδικαλιστές τους (βλπ Μπαλάσκας) αλλά και τα σκάνδαλα που βγαίνουν κατά καιρούς (όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας). π.χ.

Τέλος, με κανένα τρόπο δεν μπορείς να με κάνεις να λυπηθώ ένα άτομο το οποίο συνειδητά πήρε την απόφαση να κάνει αυτή την "δουλειά" και ακόμα χειρότερα "για 700 ευρώ".

Υ.Γ.: Εγώ πάντως οραματίζομαι μία κοινωνία χωρίς μπάτσους/καταστολείς
Καταγράφηκε

...υπάρχουν λίγοι που έλκονται από τη φωτιά, οι περισσότεροι προσδοκούν να πνιγούν στο ξύπνημα των ονείρων τους...
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 17 Φεβρουάριος, 2007, 08:01:47 »

Για να το γενικοποιήσουμε λίγο πόσοι διαδηλωτές έχουν πεθάνει από τα κακά όργανα της τάξης, και πόσοι αστυνομικοί ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ?
( http://dimopoulos.net/Nekroi_cops.htm )

...

Όσο για εμένα όχι, δεν έχω συγγενή αστυνομικό, αλλά ξέρω κάμποσους και δεν είναι και τα τόσο τέρατα που δείχνουν οι διαδηλωτές.
Εδώ τις προάλλες έβλεπα μια διαδήλωση (ΕΑΑΚ ή ΚΝΕ) από πολλά άτομα, να κατευθύνονται με φόρα πάνω σε ένα μπλόκο ΜΑΤ και οι μπροστινοί από αυτούς, με τις και καλά σημαίες (ξέρετε αυτές τις μικρές, με το πολύ χοντρό παλούκι-κλομπ κατ'εμέ) αρχίσαν και τους χτυπάγαν.
Τώρα ο ΜΑΤάς τι να κάνει?
Να κάτσει να φάει το ξύλο της αρκούδας?
Να μην αντιδράσει για να μην τον πούνε οι άλλοι κακό?

Παράθεση από: Soptep
Για ποιο λογο υπαρχουν μπατσοι κατα τη διαρκεια μιας διαδηλωσης?

Για να προστατέψουν το ανεξέλεγκτο και φανατισμένο πλήθος από το να προβεί σε απειλές κατά της ζωής άλλων.
Όταν μαζεύονται πάρα πολλοί άνθρωποι σε ένα μικρό μέρος, και μάλιστα όταν έχουμε δίπλα μας τα πρωτοπαλίκαρα που σε φανατίζουν (και δεν το καταλαβαίνεις)τότε δεν επικρατεί τόσο η λογική, αλλά ο νόμος της ζούγκλας.
Ξυπνάει μέσα σου ο Τσε και η αντιδραστικότητα σου και θες κάπου να ξεσπάσεις.
Δεν είναι τυχαίο που βγαίνει τόσο χάος από αυτές τις -άχρηστες- διαδηλώσεις.
Δεν είναι τυχαίο επίσης που ο κόσμος ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Παράθεση
Για ποιο λογο την μοναδικη φορα που δεν κατεβηκε αστυνομια σε διαδηλωση (επειτα απο εντολη του Α. Παπανδρεου) δεν εγινε το παραμικρο?

Τι ενοείς δεν έγινε το παραμικρό?
Η κυκλοφορία δεν έκλεισε?Η πόλη δεν ''πάγωσε''?
Οι συμπολίτες μας δεν ταλαιπωρηθήκαν από τους σαματάδες κτλ.
Σκουπίδια δεν γέμισε ο τόπος?

Έτσι και ξαναγίνει κάτι τέτοιο τώρα -απαγόρευση αστυνόμων σε πορείες-, θα γίνει ένα πλιάτσικοοο, μα έεεενα πλιάτσικοοοοο!
Θα ρημαχτεί όλο το κέντρο.
Ξέρεις από τις πορείες πολλοί επωφελούνται..
Και μετά το τέλος της, έχουν και μερικά αναμνηστικά όπως laptot από τον Γερμανό,gps και κινητά και μπλα μπλα μπλα..

Παράθεση
Για ποιο λογο κανουν επιδεικτικες χειρονομιες αυτοι οι ανθρωποι προς τους διαδηλωτες?

Σε συνθήματα προσβλητικά και επιθετικά προς τα ΜΑΤ, δεν μπορείς να μην απαντήσεις με τον ίδιο πολιτισμένο και δημοκρατικό τρόπο..

Παράθεση
Για ποιο λογο μελη ακροδεξιων ομαδων βρισκονται αναμεσα τους και δεν συμβαινει το παραμικρο? Ισα ισα προστατευονται απο την αστυνομια?

Για πες παραπάνω σε αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.(σοβαρά)
Τι εννοείς μέλη ακροδεξιών?Έχεις δει?Έχεις δει Χρυσαυγίτες ανάμεσα σε Ματάκηδες?

Μια πρώτη ερμηνεία για αυτό θα είναι και ο λόγος που δεν πιάνουν αναρχικούς.
Ξέρεις.. ''Βάλε με αυτόφωρο και θα δεις τι θα πάθεις μετά από τους φίλους μου..''
Αλήθεια,για τις απειλές που δέχονται οι αστυνομικοί στην προσωπική τους ζωή ούτε λόγος?

Παράθεση από: gmargari
Ποιο φτιαχτό video? Είσαι σοβαρός?

Το βίντεο εμένα έτσι μου φάνηκε..
Γιατί τότε τα ΜΜΕ δεν έχουν βρει ακόμα τέτοιες αποδείξεις με ΡΕΠΟΡΤΑΖ?
Δε λέω, ορισμένα από αυτά κρύβουν την αλήθεια, αλλά γιατί πχ το Πασόκικο κανάλι mega δεν κάνει τίποτα?Ίσα ίσα, θα δυσφημήσει έτσι πολύ άσχημα και την ''κυβέρνηση''.
Επίσης γιατί δεν το κάνει και αυτό το κουμουνιστικό 902?
Γιατί δε το βγάζει καμία εκπομπή με έρευνες?(επαγγελματική έρευνα και όχι να δείχνει 3 άτομα με μάσκες να παίζουν με βίντεο και να λένε πως είναι αυθεντικό)
Ξέρεις πόσα θα επέφερε ένα τέτοιο ρεπορτάζ?Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις πάνω από όλα.Τα ενδιαφέρει πρώτα το κέρδος και μετά οι μπλε-πράσινες-κόκκινες φιλίες..

Παράθεση
Εμείς δεν έχουμε οικογένεια που τρώμε τα δακρυγόνα? Όταν μας βαράνε με τα γκλομπ? Μήπως ξαφνικά εξαφανίζεται η οικογένεια μας εκείνες τις στιγμές?

Την τύχη σου την προκαλείς και ξέρεις τι θα συμβεί αν πας σε πορεία.
Ο άλλος που κάνει απλά το καθήκον του τι φταίει όμως να κινδυνέψει να πεθάνει?
Εσείς τον φέρνετε εκεί, δε έρχεται επειδή έπιασε την γυναίκα του με την αγαπημένη του..ποδοσφαιρική ομάδα και θέλει τώρα να ξεδώσει δέρνοντας..

Παράθεση
Μήπως είναι φτιαχτό και το videaki που ξυλοκοπούσαν τον Κύπριο φοιτητή? Ε?!

Όχι αυτό είναι αληθινό, και αυτή η πράξη είναι καταδικαστέα στο full.
Αν και δε ξέρουμε και τι έκανε και αυτός για να νευριάσει τόσο πολύ τους αστυνομικούς..
Παρ'όλα αυτά δεν είναι σωστό εδώ να υποστηρίξω αυτούς που τον δείρανε.(και από όσο θυμάμαι άσχημα)

Παράθεση
Δεν είπα ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι σαδιστές και γουστάρουν να δέρνουν φοιτητές, υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αστυνόμοι, αλλά και συ το παρατράβηξες. Έβγαλες τα ΜΑΤ παναγίες και τους φοιτητές αλήτες που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα πάντα.

Όχι, εγώ το κατάλαβα το ακριβώς αντίθετο.
Για αυτό είπα σαν ιερόσυλος που είμαι να πάρω λίγο το μέρος τους.. iconsmile
Δε είναι σωστό να επικρατεί ούτε μόνο το ένα αλλά ούτε μόνο το άλλο.
Όταν βγάζουμε στις πορείες ΟΛΕΣ , ΟΛΟΥΣ τους Ματάκηδες γουρούνια, και το πλήθος Παναγίτσες , δε μπορεί αν μην αντιδράσει και κανείς..

Καταγράφηκε

A.Einstein
TooL667
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #6 στις: 17 Φεβρουάριος, 2007, 10:31:13 »

Συγνώμη Seto, αλλά με τα βίας γράφω αυτό το post γιατί με έχουν πάρει τα δάκρυα από τα γέλια!!!

Πάμε λοιπόν...

1ον:
το link με τους μπάτσους που πέθαναν στο καθήκον τους είναι άκυρο. Γιατί πολύ απλά κανείς απο αυτούς δεν πέθανε δίνοντας ξύλο..ωχ συγνώμη...τρώγοντας ξύλο σε πορεία. Οι μισοί είναι από τροχαίο μάλλον σε καταδίωξη και οι άλλη μισοί από ληστείες.Οπότε ΑΚΥΡΟ.

2ον:
Παράθεση
[/b]
Τι ενοείς δεν έγινε το παραμικρό?
Η κυκλοφορία δεν έκλεισε?Η πόλη δεν ''πάγωσε''?
Οι συμπολίτες μας δεν ταλαιπωρηθήκαν από τους σαματάδες κτλ.
Σκουπίδια δεν γέμισε ο τόπος?
Έτσι και ξαναγίνει κάτι τέτοιο τώρα -απαγόρευση αστυνόμων σε πορείες-, θα γίνει ένα πλιάτσικοοο, μα έεεενα πλιάτσικοοοοο!
Θα ρημαχτεί όλο το κέντρο.
Ξέρεις από τις πορείες πολλοί επωφελούνται..
Και μετά το τέλος της, έχουν και μερικά αναμνηστικά όπως laptot από τον Γερμανό,gps και κινητά και μπλα μπλα μπλα..

Καλά αυτά δεν τα λέει ούτε ο Πολύδωρας...
Την επόμενη φορά θα κάνουμε πορεία από το πεζοδρόμιο...15.000+ άτομα.
Όχι φίλε δεν γεμίζει σκουπίδια ο τόπος...κάδοι στην διαδρομή υπάρχουν.
Αυτά που λες για πλιάτσικο όχι ο Πολύδωρας...ούτε ο Καρατζαφέρης δεν τα λέει!!!
Σε πληροφορώ ότι μπόρει να σπάσει καμιά βιτρίνα από κανέναν μπάχαλο
(τον οποίο θα τον "συμμαζέψουν" οι υπόλοιποι μόλις τον δουν) αλλά ΠΟΤΕ δεν γίνεται πλιάτσικο από άτομα που συμμετέχουν στην πορεία γιατί πολύ απλά αυτός που θα πάει να το κάνει θα φάει το ξύλο της αρκούδας.ΤΕΛΟΣ.

3ον:
Παράθεση
...δεν επικρατεί τόσο η λογική, αλλά ο νόμος της ζούγκλας.

Προφανώς δεν έχεις πάει σε καμία πορεία...μια χαρά οργάνωση υπάρχει.Αλυσίδες για να μην γίνει τίποτα το οποίο δεν έχει αποφασιστεί.

4ον:
Παράθεση
Για πες παραπάνω σε αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.Τι εννοείς μέλη ακροδεξιών?Έχεις δει?Έχεις δει Χρυσαυγίτες ανάμεσα σε Ματάκηδες?

Λοιπόν, 2 περιστατικά προσωπικές εμπειρίες...

1.Θεσ/νίκη μετά την πορεία 17 Νοέμβρη που δεν έγινε ούτε ένα επεισόδιο, στην γωνία του ΑΠΘ με την Αγίου Δημητρίου είχαν μαζευτεί ΜΑΤ και ανταλλάζανε "γαλλικά" με αναρχικούς μέσα στο πανεπιστήμιο. Εγώ με ένα ακόμα παιδί καθόμασταν και παρακολουθούσαμε το όλο σκηνικό όταν ξαφνικά από ένα στενό πετάγονται μία ομάδα από ασφαλίτες (το κατάλαβα από το σιβί που κουβαλούσαν) καθώς και άτομα με μαύρα σκουφιά, περνάνε από το μπλοκ τον ΜΑΤαδων και αρχίζουν πετροπόλεμο...και μετά από λίγο ακούς ένα ντουου!!! και ορμάνε ΜΑΤαδες, ασφαλίτες και "άγνωστοι" στα άτομα που είχαν βγει από την πύλη και πετούσαν πέτρες.

2.Θεσ/νικη πέρσυ στην γιορτή της 28ης είχε γίνει μια παράσταση διαμαρτυρίας για τις παρελάσεις, σε αυτά τα άτομα ήταν και 2 φίλοι μου. Τους είχαν περικυκλώση τα ΜΑΤ και δεν τους άφηναν να κάνουν τίποτα (σεβαστό..λέμε). Κάποια  στιγμή όμως έρχεται μία ομάδα χρυσαυγιτών περνάνε από τα ΜΑΤ ανενόχλητοι και μαχαιρώνουν κόσμο μέσα σε αυτούς και οι φίλοι μου (στα πόδια) και φεύγουν όπως ήρθαν...

3.Αν θες πέρνα από την κατάληψη να σου δείξουμε τι κάναν οι ΜΑΤάδες όταν το '91 στην Πάτρα όταν ΟΝΝΕΔίτες βανδαλιζαν εκλογικά κέντρα του αντίπαλου κόμματος...

5ον:
Παράθεση
Αν και δε ξέρουμε και τι έκανε και αυτός για να νευριάσει τόσο πολύ τους αστυνομικούς..

Γυρνούσε από το φεστιβάλ κινηματογράφου...του ζήτησαν ταυτότητα αυτός παραπονέθηκε..και τον έθαψαν στην ζαρντινιέρα..

Έχω και άλλα να σου απαντήσω φίλε Seto αλλά λέω να σταματήσω εδώ και μάλιστα να μην ξανά απαντήσω σε post σου γιατί είμαι σίγουρος ότι ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτά που λες και απλά προβοκάρεις το όλο forum..μακάρι να κάνω λάθος.
 iconneut
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Φεβρουάριος, 2007, 10:34:16 από TooL667 » Καταγράφηκε

...υπάρχουν λίγοι που έλκονται από τη φωτιά, οι περισσότεροι προσδοκούν να πνιγούν στο ξύπνημα των ονείρων τους...
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 17 Φεβρουάριος, 2007, 11:23:58 »

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

-----
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Feurl%3D%26v%3DKdxwM041Kzg

-----
Δες πόσο ''ήρεμα'' πλησιάζει το πλήθος τον αστυνομικό μπλόκο..

http://www.youtube.com/watch?v=z_Zy6zWeCbU&eurl=
-----

-----
Πορεία με αναρχικούς(ελπίζω).
Μπορεί να μην κολάει πάρα πολύ με το θέμα, αλλά αξίζει να το δούμε..

http://www.youtube.com/watch?v=8RpS_Xc-NRk&eurl=
-----

-----
Και εδώ ένα μικρο tribute για πορείες..

http://www.youtube.com/watch?v=wTtMBRTbYCo&eurl=
-----

adiaforos adiaforos adiaforos adiaforos adiaforos
Ελπίζω να μη φταίει ο κακός καπιταλισμός για αυτό..
Και μετά εγώ είμαι ο κακός που δε πολυσυμπαθώ τις πορείες.
.

Παράθεση
Έχω και άλλα να σου απαντήσω φίλε Seto αλλά λέω να σταματήσω εδώ και μάλιστα να μην ξανά απαντήσω σε post σου γιατί είμαι σίγουρος ότι ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτά που λες και απλά προβοκάρεις το όλο forum..μακάρι να κάνω λάθος.

Τα πιστεύω (δυστηχώς ή ευτυχώς) μετά από τόσα που έχουν δει τα μάτια μου..
Το forum όχι, δε το προβοκάρω, απλά λέω τη γνώμη μου..
Αν δεν την δέχεστε, τότε και εγώ το σταματάω εδώ..
 iconfrown
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Φεβρουάριος, 2007, 11:27:37 από Seto » Καταγράφηκε

A.Einstein
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #8 στις: 18 Φεβρουάριος, 2007, 13:44:30 »

Ρε Seto δε καταλαβαίνω τι στον διάολο προσπαθείς να δείξεις με τις προηγούμενες εικόνες.
Τι σχέση έχουν τα άτομα που κάνουν τα προηγούμενα επεισόδια με εμάς και το φοιτητικό κίνημα, μπορείς να μου πεις?

Να σου πω λίγο μία ιστορία:
Είσαι με μια παρέα σου 10 άτομα και πάτε βόλτα. Ξαφνικά ένας μαλάκας αλήτης σπάει μπροστά σας μία βιτρίνα και έπειτα έρχετε και μπαίνει στην παρέα σας. "Ρε φίλε", του λέτε, "τι κάνεις, φύγε από δω. Δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση μαζί σου. Θα μας γαμήσεις με αυτό που έκανες". Τον σπρώχνετε, δε φεύγει.
Μετά από λίγο έρχεται η αστυνομία. Τον βλέπει στην παρέα σας, και σας αρχίζει και σας στο ξύλο. Αυτόν όμως όχι, γιατί έχει φύγει όταν είδε τους μπάτσους. Και μένετε εσείς και τρώτε ξύλο (ξύλο όμως) χωρίς λόγο, γιατί οι μπάτσοι νομίζουν ότι είστε στην παρέα του.
Ε, όσο μπορείτε και σεις αντιστέκεστε στο ξύλο που τρώτε. Την στιγμή όμως που εσείς βαράτε την αστυνομία, μόνο τότε σας βγάζουν φωτογραφία. Όσοι ώρα σας βαρούσε η αστυνομία δεν έβγαλε κανένας φωτογραφία.
Την άλλη μέρα οι φωτογραφίες σας σε εφημερίδες: "Αλήτες έσπασαν βιτρίνα. Στην συνέχεια επιτέθηκαν στα ΜΑΤ. Ως που θα πάει αυτή η κατάσταση με τους αλητήριους νεολαίους που με πρόφαση πως "βγαίνουν βόλτα", ρημάζουν τη δημόσια περιουσία".
----------------------------

Πιστεύω έξυπνος είσαι. Βάλε στη θέση της παρέας τους φοιτητές και στη θέση του αλήτη τους κουκουλοφόρους.
Είχες εσύ καμία σχέση με το μαλάκα που έσπασε τη βιτρίνα?
Έχουν οι φοιτητές καμία σχέση με τους μαλάκες που ρημάζουν τη δημόσια περιουσία?
Υπάρχει λόγος να σε πλακώσουν τα ΜΑΤ στο ξύλο?
Δε θα βρίσεις τους μπάτσους που σε πλάκωσαν στο ξύλο χωρίς λόγο?
Απάντα ειλικρινά για την παραπάνω περίπτωση, την ιστορία που σου είπα, και θα καταλάβεις γιατί έχουμε κάθε δίκιο να βρίζουμε τους μπάτσους. Και σταμάτα την προπαγάνδα σου να συγχέεις τους φοιτητές με τους αλήτες που τα σπάνε.

Έγραψα:
Παράθεση
Ποιο φτιαχτό video? Είσαι σοβαρός?  Μήπως είναι φτιαχτό και το videaki που ξυλοκοπούσαν τον Κύπριο φοιτητή? Ε?!
Για να φανούν κακοί οι μπάτσοι, ενώ είναι φιλήσυχοι οικογενειάρχες, ε?

Απάντησες:
Παράθεση
1. Όχι αυτό είναι αληθινό, και αυτή η πράξη είναι καταδικαστέα στο full.

Α, αυτό το video με τον Κύπριο ήταν κανονικό. Ενώ αυτό που έβαλα παραπάνω είναι φτιαχτό, επειδή δε το είπανε στην τηλεόραση, είναι "μοντάζ".
Μα πόσο εξαρτημένος μπορείς να είσαι από την τηλεόραση? Σε έχουν κάνει κανονικότατα υποχείριο τους. Πιστεύεις μόνο όσα βλέπεις. Τίποτα πέρα από την τηλεόραση ε? Τα υπόλοιπα είναι "φτιαχτά" (μάλλον, είναι φτιαχτά μόνο όταν δεν μας συμφέρουν. Γιατί αν έβαζα ένα video που έδειχνε κάποιους αναρχικούς να βαράν τα ΜΑΤ, θα δεχόσουν ασυζητητί την αυθεντικότητα του, και είμαι σίγουρος γιαυτό -ψεύδεσαι αν υποστηρίξεις το αντίθετο).
Αν πιστεύεις ΜΟΝΟ ότι βλέπεις στην τηλεόραση θα πας πολύ μπροστά. Θα γίνεις το καλύτερο πιόνι.

Παράθεση
2. Αν και δε ξέρουμε και τι έκανε και αυτός για να νευριάσει τόσο πολύ τους αστυνομικούς..

Πιστεύω ο Tool667 σου απάντησε. Γυρνούσε από το φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτό ήταν που νευρίασε την ζαρτινιέρα και του επιτέθηκε.
Και για να χρησιμοποιήσω τον συλλογισμό σου "Για να τον δείρανε τόσο άγρια, κάτι πρέπει να έκανε", θα σου πω και γω πολύ απλά ότι, σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης σου, και οι εβραίοι όλο και κάτι θα κάνανε, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο μένος από τον Χίτλερ, ε? δε μπορεί, κάτι θα έκαναν και αυτοί.... (υπενθυμίζω, είναι ο δικός σου τρόπος σκέψης αυτός)

Παράθεση
3. Παρ'όλα αυτά δεν είναι σωστό εδώ να υποστηρίξω αυτούς που τον δείρανε.(και από όσο θυμάμαι άσχημα)

Δε ξέρω αν ξαναδιάβασες τι έγραψες. Δηλαδή αλλού θα το υποστήριζες?!

Και τέλος, αν δε πιστεύεις τις μαρτυρίες του Tool667 περί συνεργασίας ΜΑΤ και παρακρατικών οργανώσεων, διάβασε την ακόλουθη μαρτυρία του Πρόεδρου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, όχι του "τυχαίου ανώνυμου" Tool667, ούτε η δικιά μου, που καταλήγει:

Το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2006 κατέστη ολοφάνερη η συμμετοχή κρατικών αρχών στην πρόκληση και στην ανοχή των επεισοδίων. Και από αυτή τη θέση καταγγέλλω τον αρμόδιο εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος, τουλάχιστον.

Διάβασε τη μαρτυρία του (ή μήπως είναι και αυτή πλαστή?):
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3692860

Και γω νομίζω θα σταματήσω με αυτό το σχόλιο, δεν έχει νόημα.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: